dimecres, 26 d’abril del 2017

VI Repensem l'escola. Avancem col·lectivament?

VI Jornades Repensem l’escola. Avancem col·lectivament?
Quins reptes tenim per caminar cap a una educació alliberadora i equitativa?


Us convidem a participar en la VI Jornada Repensem l'escola. Després cinc edicions repensant l’escola amb membres de tota la comunitat educativa, volem compartir de nou un espai de reflexió, formació i intercanvi amb la intenció de seguir avançant. 

Des de l'Escola Bressol fins a Batxillerat, i passant també pels espais d’educació no formal l'educació al país s'està movent, revolucionant. Ens cal compartir i contrastar il·lusions, neguits i experiències concretes per avançar segures i col·lectivament.

Enguany us proposem una jornada amb una metodologia diferent a l’habitual. Escalfarem motors amb una Conversa a dues bandes, amb en Ramon Casadevall, mestre i pedagog, i la Fina Espinosa, educadora social. El públic hi tindrà un paper actiu i protagonista. Seguirem amb uns Espais de conversa oberts, amb grups reduïts  aprofundirem en els temes del vostre interès.

DIA I HORA: dissabte 20 de maig de 8:45 a 13:45h.

LLOC: Escola Annexa-Joan Puigbert. C/ Isabel la Catòlica 24, 17004 Girona.
Podeu aparcar al pàrquing dels Serveis Educatius dels Gironès (60 places) i als pàrquings de la UdG del Barri Vell.

PREU: 10€ per als socis del MRP, estudiants i col·legiats del COPEC, i de 15€ per als no socis. Inclou l’esmorzar.

INSCRIPCIONS*: fins a 17 de maig, a través de l’enllaç:

*La inscripció només queda formalitzada una vegada s’han enviat les dades a través de la web i s’ha fet el pagament. La inscripció sense el pagament corresponent no assegura la reserva de plaça. Cal fer un ingrés especificant el nom i cognoms de cada participant, així com el concepte REPENSEM 2017, a nom d’Associació MRP de Girona, al número de compte ES20 2100 4279 2122 0011 2092 de CaixaBank.


ORGANITZA:
Moviment de Renovació Pedagògica de Girona
Fundació SER.GI
COPEC Col·legi de Pedagogos de Catalunya
UdG Facultat d'Educació i Pedagogia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada