dimecres, 15 de febrer del 2017Avancem col·lectivament?

VI JORNADES REPENSEM L’ESCOLA
AJORNADES FINS EL 20 DE MAIG

Després de complir 5 edicions repensant l’escola amb membres de tota la comunitat educativa, us convidem a compartir de nou un espai de reflexió, formació i intercanvi amb la intenció de seguir avançant. Des de l'Escola Bressol fins a Batxillerat, i passant també pels espais d’educació no formal l'educació al país s'està movent, revolucionant. Ens cal compartir i contrastar il·lusions, neguits i experiències concretes per avançar segures i col·lectivament.

Enguany us proposem unes jornades amb una metodologia diferent a l’habitual. Escalfarem motors divendres amb una Conversa a dues bandes, on el públic hi tindrà un paper actiu i protagonista. Seguirem dissabte amb uns Espais de conversa oberts on les expertes sereu les persones que hi participeu: construint el programa de temes que es parlaran, dinamitzant els espais i compartint coneixements, inquietuds i il·lusions.

Us animem a participar-hi!

PROGRAMA
Divendres 3:

17:30h  Acollida i acreditacions

18:00h  Benvinguda i obertura de les VI Jornades Repensem l’Escola a càrrec de Rosa Guàrdia, Coordinadora del MRP de Girona, i Marina Valladares, membre del moviment i de la Fundació SER.GI.

18:15h Conversa a dues bandes amb el mestre i pedagog gironí Ramon Casadevall i l’educadora social Fina Espinosa. Presenta i modera: Miquel Payaró, membre del MRP de Girona i director de l’Escola Puig Segalar de Viladamat.


Dissabte 4:
9:00h  Acollida, acreditacions i definició dels Espais de conversa oberts.
9:30h  Presentació dels Espais i de la dinàmica de funcionament a càrrec de Marina Valladares, membre del moviment i de la Fundació SER.GI.

9:45h  Espais de conversa oberts. Sessió 1.

10:30h  Pausa-esmorzar.

11:15h  Espais de conversa oberts. Sessions 2 i 3.

12:55h  Cloenda.

13:25h  Agraïments i comiat.


LLOC: Escola Annexa-Puigbert. C/Isabel La Catòlica 24, 17004 Girona.
Podeu aparcar al pàrquing dels Serveis Educatius dels Gironès (60 places) i als pàrquings de la UdG del Barri Vell.

PREU: 20€ per als socis del MRP, estudiants i col·legiats del COPEC,  i 25€ per als no socis. Inclou l’esmorzar.

INSCRIPCIONS*: Fins al 1 de març , sempre que quedin places mitjançant aquest enllaç:

*La inscripció només queda formalitzada una vegada s’han enviat les dades a través de la web i s’ha fet el pagament. La inscripció sense el pagament corresponent, no assegura la reserva de plaça.
Cal fer un ingrés especificant nom i cognoms de cada participant, així com el concepte REPENSEM 2017, a nom d’Associació MRP de Girona, al número de compte ES20 2100 4279 2122 0011 2092 de CaixaBank.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada